Haemme uutta projektipäällikköä hankkeeseen!

5.4.2022

Haku on päättynyt 28.4.2022.

 

Merkittävä osa työtämme on vaikuttamistyö – otamme kantaa lainsäädäntöön, nostamme digiosallisuuskysymyksiä näkyvästi esiin sosiaalisessa mediassa ja osallistumme eri työryhmien työskentelyyn.

Voit olla etsimämme ihminen, jos olet ennen kaikkea erinomainen vaikuttamistyön osaaja, ymmärrät, minkälaisesta muutoksesta digitalisaatiossa on kyse ja minkälaisia ratkaisuja heikoimmassa asemassa elävien ihmisten osallisuuden varmistamiseksi tarvitaan.

Etsimme osaajaa, joka on omimmillaan vaikuttajana ja verkostoitujana ja jolla on näkemystä siitä, missä tehdään ratkaisuja, jotka koskettavat hankkeen kohderyhmää. Diginörtti sinun ei tarvitse olla, työkavereillasi hankkeessa on erinomaista digiosaamista.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat

  • päättäjävaikuttaminen ja muu vaikuttamisviestintä
  • verkostoyhteistyö ja yhteistyö kumppanien kanssa
  • kolmen hengen tiimin vetäjän tehtävät
  • hankkeen johtamiseen, raportointiin ja hallinnointiin liittyvät tehtävät

Projektipäälliköltä edellytämme

  • ymmärrystä ja näkemystä digitalisaation vaikutuksista hankkeen kohderyhmään
  • osaamista sidosryhmä- ja verkostotyöskentelystä
  • osaamista vaikuttamisviestinnästä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • että hän kokee luontevaksi toimia kristillisessä järjestössä

Arvostamme, että hakijalla on kokemusta kehittämis- ja hanketyöstä.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Hae osaksi ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöä työtehtävään, joka mahdollistaa yhteiskunnallisesti vaikuttavan tekemisen ja uuden oppimisen. Työskentelet samassa tiimissä kahden projektityöntekijän kanssa.

Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka perustuu tehtäväkohtaiseen palkanosaan sekä henkilökohtaiseen osaamiseen ja kokemusvuosiin.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 28.4.2022 klo 16.00 mennessä tämän hakulinkin kautta. Haastattelut toteutetaan 11.5.2022 Pasilassa, Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Marja Vuorinen, puh 044 4919 710.

Sininauhaliiton Digiosallisuustyö tarjoaa ratkaisuja, innostusta ja osaamista sinne, missä arjen pulmat ovat suurimpia. Työskentelemme ensisijaisesti päihteitä runsaasti käyttävien, asunnottomuustaustaisten ja heikoimmassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Juuri he ovat alan kehittämishankkeissa jääneet marginaaliin. Digiosallisuutta asunnottomille -projektin tehtävänä on löytää ja kehittää keinoja tämän kohderyhmän digitaitojen ja digiosallisuuden mahdollistamiseksi. Kehitettävät malli kootaan osaamissalkuksi järjestöjen ja muiden toimijoiden käyttöön.

Luitko jo nämä?

Digitukihetki koneen äärellä. Kaksi ihmistä tietokoneella selän takaa kuvattuna.
25.5.2022

Digitaitavuus on innostava asia!

Digitaitavuus mahdollistaa uusia työ- ja toimintatapoja myös sotealalla. Parhaimmillaan...
Mies näppäilee puhelinta, kasvoja ei näy
20.1.2022

Unelmien digiyhteiskunnassa asiat hoituvat, mutta kukaan ei katoa digisyövereihin - terveisiä "Tutkittua tietoa digitaalisen yhteiskunnan reunoilta" -webinaarista

Mikä vaikuttaa digiosallisuuden puutteeseen? Entä millaista on hyvä digituki? Minkälainen olisi...
Kuvakaappaus tilaisuudesta, Teams- ikkuna. Kasvoina mukana Minna Piirainen sekä Katri Koskinen. Kuvassa dia, jossa teksti Selkeä ja saavutettava kieli - esimerkkejä kelasta.
13.1.2022

Selkeä kieli, selkeä asiointi!

13.1.2022 Digi- ja väestötietovirasto järjesti yhdessä Kelan kanssa digituen verkostotapahtuman....